DET BEDSTE I DEN TREDJE ALDER

– AT VÆRE DER FOR DE KOMMENDE GENERATIONER

Ældre Sagen Odense og Landsforeningen Talentspejderne inviterer dig til arrangementet…

DER ER ET LIV EFTER ARBEJDSLIVET
Det vigtigste i livet efter arbejdslivet – måske nu i endnu højere grad end tidligere – er at give opmærksomhed til børn og unge og at kunne give tilbage af alt det, vi har fået, og at mødes på tværs af generationer til glæde og gensidig gavn. Det kan vi gøre gennem frivillighed.

Der er brug for dig!
Stadig flere børn og unge har brug for en frivillig voksenven i løbet af deres opvækst og uddannelse. Og samtidig er der stadig flere friske fuldvoksne seniorer i den tredje alder, der fra bedsteforældre-roller både har tiden, talenterne og erfaringerne, til at hjælpe de kommende generationer.

Bliv klogere på fasen i livet mellem voksen og gammel, og den vanskelige omstilling fra arbejdslivet. For hvad er livets formål i den tredje alder?
Kom og hør hvor og hvordan seniortilværelsen, frivillighed og voksenven kan forenes i ét!


DET GIVER MENING AT VÆRE FRIVILLIG
Landsforeningen Talentspejderne er en frivillig, non-profit, upolitisk og ikke-religiøs humanitær organisation, som hjælper unge med at finde deres evner og talenter med henblik på at bruge disse i deres valg af fremtidig uddannelse og job. I samarbejde med førende eksperter har vi udviklet et program som gør en stor forskel. Værktøjerne og undervisningsmaterialet kan du også bruge på dig selv.
Kom og hør hvordan du bliver frivillig talentspejder for en ung i Odense.


ONSDAG DEN 10. AUGUST KL. 10.00-13.00

Vi inviterer på en kop kaffe og et stykke brød.
Sted:
Videnbyen
Cortex Park 26
5230 Odense M


Tilmelding
Er du interesseret i at deltage ved arrangementet, så skriv venligst en mail til
Hanna på hanna@talentspejderne.org eller ring på telefon til 61 22 60 10


POUL-ERIK TINDBÆK ER STIFTER OG CHEFKONSULENT I SIT EGET FIRMA ’EN3KARRIERE’ – NÅR DET ER `ALDER` BEDST.
HAN ER UDDANNET FRA AARHUS UNIVERSITET I NORDISK LITTERATUR OG IDEHISTORIE EFTERFULGT AF EN PH.D. I FOLKEOPLYSNING, OG HAR SKREVET FLERE BØGER MED FOKUS PÅ ’VOKSNE I OMSTILLING’.
DE SENESTE GODT TI ÅR HAR POUL-ERIK PRIMÆRT ARBEJDET MED SOCIAL IVÆRKSÆTTERI OM DE VIGTIGE GENERATIONSMØDER OG MED VEJLEDNING AF VOKSNE OM OVERGANGEN FRA ARBEJDSLIVET TIL DE MANGE EKSTRA ÅR VI HAR FÅET I DEN NYE FASE I LIVET SOM FULDVOKSEN.

Poul-Erik Tindbæk
Chefkonsulent, ph.d.
en3karriere.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.en3karriere.dk/det-bedste-i-den-tredje-alder-at-vaere-der-for-de-kommende-generationer/