Få det bedste ud af senkarrieren

Få det bedste ud af senkarrieren

550x150_faa_det_bedste_tekst

Mange danskere udsætter dagen, hvor de for sidste gang går hjem fra jobbet, for selv i pensionsalderen oplever flere, at arbejdet bliver ved at trække i dem.

Senkarrieren behøver dog ikke være ensbetydende med en 37 timers arbejdsuge. Det fortæller chefkonsulent og Ph.D. Poul-Erik Tindbæk, som afholder kurser i, hvordan den enkelte får det bedste ud af sine sidste år frem til pensionen.

Poul-Erik Tindbæk er 66 år. Han har en Ph.D. i voksenundervisning og har i 25 år arbejdet som projektleder i Aarhus Kommune. I dag er han leder af en3karriere, der giver seniorer inspiration til at udvikle deres egne karrierer i den tredje alder.

I 2012 – Det Europæiske år for Aktiv Aldring – modtog Poul-Erik Tindbæk en EU-pris for sin workshopmodel, der sikrer rådgivning og information om, hvornår og hvordan man bedst kan forberede sig på nedtrapningen fra det sidste fuldtidsjob.

Poul-Erik Tindbæk forventer selv at forsætte og udvikle sin tredje karriere mange år frem.

Ph.D. Poul-Erik Tindbæk fortæller, hvordan den enkelte får det bedste ud af de sidste år på arbejdsmarkedet.

AP-Pension har udsendt en folder der fortæller om de mange emner, man skal forholde sig til, når man nærmer sig den tredie alder. Læs folderen her

 

Permanent link til denne artikel: https://www.en3karriere.dk/fa-det-bedste-ud-af-senkarrieren/