Bestil bogen: En tredje karriere – i den nye livsfase

640x900-bog-forside-web

Den koster 130 kr. (165 incl. forsendelse)

Overgangen fra jobbet er en af de mest radikale livsforandringer.  Mange møder den uforberedt og har svært ved at finde nye meningsfulde roller i en helt ny livsfase på 25 år.

Læs uddrag fra Poul-Erik Tindbæks nye bog – Link til pdf [åbner i nyt vindue]

Aldrig før i historien har vi haft en generation af så sunde og raske og veluddannede 60-70 årige som nu. Vi risikerer dog, hvis ikke vi får en indsats i forhold til den livsomstilling, der er vanskelig for mange, at stå overfor et af de største kompetencetab i historien – for den enkelte såvel som for samfundet

Bogen ‘En tredje karriere’ er skrevet for netop at imødegå dette tab af erfaringer, færdigheder og viden. Den er skrevet til de, der er ved at nærme sig sidste dag på jobbet – og den første dag i den nye livsfase. Den nye livsfase der er opstået ved afslutningen af arbejdslivet, og før man bliver gammel og afhængig med svigtende helbred.

Bogen er skrevet på baggrund af mange års erfaring med afklarings workshops for seniorer omkring overgangen fra jobbet. Den er skrevet for at inspirere og assistere de mange, der ofte uforberedt, rammer ind i en af de vanskeligste forandringer i livet – omstillingen fra jobbet.  Eller ’tilbage-trækning’, som det stadig kaldes med et utidssvarende udtryk, der på ingen måde matcher de nye 60+’eres forestillinger om en karriere i den nye livsfase.

Send en email til Poul-Erik Tindbæk hvis du vil købe et eksemplar af bogen:

Skriv navn og adresse og send mail til petindbaek@gmail.com

Permanent link til denne artikel: https://www.en3karriere.dk/en-tredje-karriere-i-den-nye-livsfase/