Om en3karriere

en3karriere– står for ’en karriere i den tredje alder’. Den tredje alder hvor man er selvhjulpen og måske stadig på toppen af sin ydeevne – inden den fjerde alder med svigtende helbred og afhængighed af andre.

en3karriere – leverer vejledning og rådgivning til seniorer og til arbejdspladser i form af foredrag og workshops  – samt ved salg af bogen ’En tredje karriere. Find din egen vej i den nye livsfase’.

en3karriere – afholder foredrag og workshops for seniorer om den vanskelige livsforandring ved overgangen fra jobbet. Om hvordan man kan gi’ slip på en mangeårig arbejdsidentitet og finde frem til nye formål i den nye livsfase, der kan være den periode i livet, hvor man yder sine mest værdifulde bidrag.

en3karriere –  leverer sparring og rådgivning til ledere og tillidsrepræsentanter med henblik på at styrke en god seniorpraksis på arbejdspladsen – oftest i form af oplæg og debat på gå-hjem-møder eller på halvdags workshops.

en3karriere – blev etableret som selvstændigt konsulentfirma af Poul-Erik Tindbæk i sommeren 2014 ved afslutning af en seks årig projektperiode, hvor kursus og foredragsaktiviteter blev udviklet i partnerskaber med foreninger og offentlige og private arbejdspladser med Poul-Erik Tindbæk som projektleder.

Vision

Det er visionen i  en3karriere – at alle seniorer før den radikale livsforandring ved overgangen fra jobbet får tilbudt en betalt orlov til at finde sin egen vej til en karriere i den tredje alder.

 

Poul-Erik Tindbæk

Social iværksætter, forfatter og folkeoplyser. 

Poul-Erik Tindbæk er i dag stifter og chefkonsulent i sit eget firma ’en3karriere’ – når det er alder bedst.  Han er uddannet fra Aarhus Universitet i Nordisk Litteratur og Idehistorie efterfulgt af en Ph.D. i Folkeoplysning, og har skrevet flere bøger med fokus på ’voksne i omstilling’.

De seneste godt ti år har Poul-Erik primært arbejdet med social iværksætteri om de vigtige generationsmøder og med vejledning af voksne om overgangen fra arbejdslivet til de mange ekstra år vi har fået i den nye fase i livet som fuldvoksen. Netop den workshop model som Poul-Erik har udviklet om den vanskelige omstilling fra stærke sociale roller som forælder og arbejder til nye roller som bedsteforælder og hjemmegående m.m. blev i 2012 belønnet med en pris for social entrepeneurship af EU-kommissionen.  

Som oplivende og oplysende foredragsholder og flittig skribent i medierne er Poul-Erik især optaget af, at hver enkelt finder sin helt egen vej til et godt liv i den tredje alder. Drop de forældede myter om aldring og drop mobning om aldring – også den man selv uforvarende fyrer af i et så ungdomsfikseret samfund, hvor aldring ofte affejes med en vittighed. Fremfor at fokusere på aldring som afvikling og forfald, ser Poul-Erik primært udvikling og nye formål i livsfasen som fuldvoksen. Blandt andet med inspiration fra studieophold om stærke fuldvoksen-bevægelser i Singapore, Seoul og San Francisco. Hans pointer er til overflod illustreret med lunefulde og underfundige historier om seniorer – kendte og ukendte -, der ihærdigt har søgt og søger at finde vej til en ny begyndelse som 60+’er og til det gode liv i den tredje alder.

Mobil: 2961 2883    Mail:pet@en3karriere.dk      www.en3karriere.dk

Permanent link til denne artikel: https://www.en3karriere.dk/om-en3karriere/