EU-pris for social iværksætterånd

EU-pris for social iværksætterånd

640x340_eu_pris_pet_2012

D. 13. november modtog Poul Erik Tindbæk en EU-pris i kategorien Social iværksætterånd.

EU-prisen modtog Poul Erik for inspirationsforløbet SeniorStyrken, som godt 400 seniorer har fulgt.

Godt 400 seniorer i Aarhus kommune har fulgt SeniorStyrkens inspirationsforløb, der nu har fået en pris i forbindelse med Det Europæiske år for Aktiv Aldring 2012.

Med prisen følger er beløb på 6.000 € og en opfordring til at formidle konceptet til andre EU lande.

24x24_video_images003

 Se Poul-Erik Tindbæk modtage prisen i Brussels den 13. nov. 2012

Juryens begrundelse for prisen:

Den sociale iværksætter Poul-Erik Tindbæk har udarbejdet en betydningsfuld workshopmodel, som skal hjælpe med at styrke seniorer, når de nærmer sig pensionsalderen. Hans workshop tilbyder rådgivning med information om de forskellige muligheder, der findes i forhold til, hvornår og hvordan seniorer kan trække sig tilbage fra arbejdsmarkedet, sammen med praktiske råd om, hvordan de kan forblive aktive herefter. Tindbæks workshopmodel kan tilpasses, så den tager højde for forskellige behov på lokalt, nationalt og europæisk plan.

Aktiv aldring: Kommissionen uddeler priser for fremragende bidrag til det europæiske år 2012 Bruxelles, 14. november 2012. Vinderne af en konkurrence i at promovere aktiv aldring er blevet bekendtgjort af László Andor, europakommissær for beskæftigelse, sociale anliggender og inklusion. Der var seks vinderkategorier i konkurrencen, valgt ud blandt mere end 1300 indslag, som var indsendt som en del af det europæiske år 2012 for aktiv aldring og solidaritet mellem generationer. “Engagementet og de innovative idéer, som prisvinderne og tusindvis af andre, som arbejder for et bedre og mere rummeligt samfund, har udvist, giver mig en tro på, at det skal lykkes os at tackle udfordringerne ved befolkningsaldring”, udtalte kommissær Andor.

Permanent link til denne artikel: https://www.en3karriere.dk/eu-pris-for-social-ivaerksaetterand/